Καλοκαιρινά & θρεπτικά smoothies με φρέσκα φρούτα & λαχανικά

  • Post category:Recipes

Τα smoothies είναι μια εξαιρετική επιλογή για το καλοκαίρι, καθώς προσφέρουν φρεσκάδα, θρέψη και ενυδάτωση. Ανακάτεψε φρέσκα φρούτα και λαχανικά για να δημιουργήσεις υγιεινά και δροσιστικά smoothies με γεύσεις που θα λατρέψεις. Ακολουθούν μερικές ιδέες για καλοκαιρινά και θρεπτικά smoothies:

Smoothie με πεπόνι και μέντα:

Συστατικά: πεπόνι, αγγούρι, φρέσκα φύλλα μέντας, λάιμ, γιαούρτι.
Οδηγίες: Αναμειγνύουμε σε ένα μπλέντερ το πεπόνι, το αγγούρι, τα φύλλα μέντας, τον χυμό λάιμ, το γιαούρτι μαζί με λίγο πάγο & γάλα, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές & απαλό μείγμα .
Σερβίρουμε σε ποτήρι και απολαμβάνουμε!

Smoothie με βατόμουρα και ρόδι:

Συστατικά: βατόμουρα, ρόδι, μήλο, πορτοκάλι, γιαούρτι.
Οδηγίες: Αναμειγνύουμε σε ένα μπλέντερ τα βατόμουρα, το ρόδι, το μήλο, το πορτοκάλι, το γιαούρτι μαζί με λίγο πάγο & γάλα, μέχρι ομογενοποιηθούν.

Smoothie με και καρότο:

Συστατικά: μανγκό, καρότο, φρέσκος χυμός πορτοκαλιού, μέλι.
Οδηγίες: Αναμειγνύουμε σε ένα μπλέντερ το μανγκό, το καρότο, τον φρέσκο χυμό πορτοκαλιού και το μέλι μαζί με λίγο πάγο & γάλα, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές & απαλό μείγμα.

Smoothie με φράουλες, καρότο και γιαούρτι:
Συστατικά: φράουλες, καρότο, 1 γιαούρτι, γάλα.
Οδηγίες: Αναμειγνύουμε σε ένα μπλέντερ τις φράουλες, το καρότο,το γιαούρτι μαζί με λίγο πάγο & γάλα, μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές & απαλό μείγμα

Αυτές είναι μερικές ιδέες για καλοκαιρινά και θρεπτικά smoothies με φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Μπορείς να προσαρμόσεις τις συνταγές ανάλογα με τα αγαπημένα σου φρούτα και λαχανικά. Απόλαυσέ τα!

← Όλα τα άρθρα
You are currently viewing Καλοκαιρινά & θρεπτικά smoothies με φρέσκα φρούτα & λαχανικά